paaseieren zoeken

De zon schijnt, de eerste bloemen komen uit en je kunt weer lekker buitenspelen! Nog een paar weken en dan is het Pasen. Doe je mee met de (corona-proof) paasactiviteit van de wijkvereniging?

Kinderen van de peuterspeelzaal tot groep 3 zij op 2 april van harte welkom om paaseitjes te zoeken in de speeltuin van Zanddijk. Voordien krijg je een knutselpakketje thuis bezorgd zodat jij jouw eigen paasmandje kunt knutselen war je de eitjes in kunt doen. Wil jij ook komen? Geef je dan snel op!

Wanneer: vrijdag 2 april van 15.00 uur tot 16.00 uur (afhankelijk van de maatregelen werken wij met blokken van 30 minuten).
Waar: speeltuin Zanddijk
Deelname is gratis en alleen voor leden.
Ben je nog geen lid? Meld je dan snel aan.

Opgeven kan tot maandag 15 maart.

bloemschikken

Dit jaar geen Paasworkshop van Beppie in het wijkgebouw! Maar er is goed nieuws Beppie heeft een leuke box samengesteld zodat jullie thuis aan de slag kunnen. Hieronder kunnen jullie haar aanbod lezen. 

Dit jaar geen Paasworkshop!! Omdat ik het toch leuk vind om jullie iets te laten maken, heb ik bedacht om een DIY pakket aan te bieden. Wat houd dit in, je kunt een doos komen ophalen bij mij in Serooskerke. Hierin zit een volledige beschrijving. Ondergrond, groen, verse bloemen, paaseieren. Het enige wat je nodig hebt is water voor de oase en een mesje of tangetje. 

Ik ben hier al een tijdje mee bezig en het is een groot succes! Je kunt ook afspreken om met een vriendin te knutselen, dat is altijd gezellig. Wanneer kun je het pakket ophalen? De datum van ophalen mag je zelf bepalen, ik heb alleen een paar dagen nodig om de materialen te halen. Dit in verband met de versheid. Omdat jullie normaal gezien via het praetuus komen, koste het paasstuk 30 euro in plaats van 35 euro. Ik hoop dat jullie er zin in hebben en hoop jullie binnenkort weer te zien! Voor meer informatie kijk op www.bloemenop54.nl.

 

 

 

 

 

 

Wanneer: 
Tijdstip: 

 

Wanneer: 
Tijdstip: